keskiviikko 5. elokuuta 2015

Treeniä Linnunlahdella

Tänään muukäytiin vähän jotain hommaamassa Linnunlahden kentällä. Aivan yllättäin oli aika kuuma, joten ei kauheasti viitsitty.

Tassu puuhaili ensin. Aloitettiin leikillä ja siitä yksi nouto (oikein hyvä) jolloin huomasin että noutokapula ja lelut olivat veressä - Tassulta oli irronnut hammas, suussa näkyi verinen reikä. En sitten viitsinyt kauheasti enää revittää leluja vaikkei hampaan irtoaminen näyttänytkään Tassua haittaavan. Vähän perusasentoa ja muutaman askelen seuraamisia, peruuttamisesta maahan jotka olivatkin yllättäen ihan hyviä. Yksi luoksetulo kun Hannele piteli. Kovasti meinasivat aina välillä koulutuskentän hajut kiinnostaa mutta lelulla sen sai aina aika nopeasti takaisin tekemään. Ruutuakin yritettiin mutta Tassu hakeutui aina nauhoille. Juostiin sitten ruutuun yhdessä. Loppuun kontaktikävelyä nami kädessä kohti autoa ja Tassu olikin aika valmis. Siitä kyllä huomaa että se alkaa tulla ikään jolloin iso maailma hajuineen kiinnostaa enemmän kuin lelut, namit ja emäntä. Been there, merkit ovat selvät. Eli vähemmän mutta intensiivisemmin.

Raiku oli pitkästä aikaa hyvässä vireessä. Tehtiin rallijuttuja, juoksutusta kahden ruudun välillä, vähän kaukoja ja yksi pk-hyppynouto, jossa kyllä aika kovasti kosketti tullessaan. Luoksarista vain seisominen, tule -käskyllä ennakoi todella pahasti, tänne -käskyllä (jota ei ole käytetty pysäyttämisten yhteydessä) teki hienon stopin. Siihen sitten lopetettiin ja tehtiin pieni lenkki Närrin ja Soljan kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti