maanantai 29. kesäkuuta 2015

Tokoiluja

Tänään mentiin Linnunlahdelle tokoilemaan. Tassu aloitti ja teki kaikenlaista. Se juoksi hyppytelineen läpi edestakaisin, haki monta kertaa pienen puisen kapulan ja pari kertaa metallisenkin hirmuisen innoissaan ja palautti naruleluun. Sekunnin se piti kapulaa edessä istuen suussakin, otti ihan mielellään (tässä muistin naksutella!). Sitten se harjoitteli eteenmenoa namikupille, siinä vähän ajatus katkeili välillä. Leikki paljon. Eli koko treeni oli yhtä riehumista erilaisissa tehtävissä melkein pelkästään leikkipalkalla. Se keskittyy kyllä hyvin tehdessään, kentän toisella laidalla treenasi haukkuvia saksanpaimenkoiria, mutta se ei kiinnittänyt niihin mitään huomiota eikä ehtinyt haistella maatakaan kun aina tuli uusi juttu tehtäväksi.

Raiku teki voittajasettiä. Hyvä hyppynouto, ruutu löytyi hienosti, tunnari ok, kaukoissa eteni kymmenen senttiä (seiso - maa), hyvä luoksari. Metallikapulaa tehtiin ensin patukalla hetsattuna, toi vauhdilla. Lopuksi liikkeenomaisesti, toi ravilla mutta toi! Liikkeestä istuminen meni taas maahanmenoksi, mikähän siinäkin nyt on. Pitää lenkeillä ottaa kuuria. Kaukoissa kokeiltiin etenemisen estämiseksi sellaista että oli namikasa edessä ja molemmilla sivuilla, mutta Raiku paineistui siitä kovasti, ei oikein tahtonut tehdä mitään vaihtoja. Kun sitten teki, siirtyi joka vaihdolla vähän taaksepäin niin että oli lopulta ainakin puoli metriä taaempana kuin aloittaessaan. Kauhean ahdistavaa kun on nameja joka puolella eikä niitä saa ottaa, kyllä niistä kauemmas pitää päästäkin. Kumma koira.

Lnekkeiltiin Närrin kanssa rannassa, jossa Tassukin ryntäili rantavedessä ja lopulta koirat saivat riehua tyhjällä Linnunlanhden kentällä. Kotiin tuli väsynyt pentu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti