sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Perjantain rallitreeniä ja sunnuntain muuta rallia

Perjantaina käytiin rallitreeneissä hallilla. Raiku oli taas hyvässä vireessä, tehtiin niitä puolenvaihtokäännöksiä, jotka ovat emännälle vaikeampia kuin koiralle - tällä kerralla selvittiin molemmat. Edessä peruutusmatkan Raiku teki nyt täysipitkänä, se ehkä edistyy. Eilen lenkillä kokeilin edessä puolenvaihtoa ja jes, Raiku ei pyörähtänyt. Perjantain rallitreeni jätettiin lyhyeksi vaikka Raiku olisi varmaan pidempäänkin tehnyt.

Tassukin kävi hallissa tekemässä seuraamisia. Kaksi kertaa se karkasi treenikavereitten luo ja oikein vihaisesti käskin sen takaisin. Tuli vähän mielistellen mutta kun kehuin, tekikin sitten tosi hyvää seuraamista, neliötä, käännöksiä, puolenvaihdon jälkojen välistä (namilla) ja namiavulla oikealla seuraamista. Alkuun ja loppuun kahden allon leikkiä.

Tänään käytiin Takkua tapaamassa ja Takku ja Tassu rallasivat muuten vaan. Videotakin siitä otettiin uudella älykännyllä. Änitehosteena Raikun haukkumista, joten ei kannata ääntä laittaa päälle :)



Sitten kuljeskeltiin pellolla - ja koirat jollain muutaman minuutin jänislenkillä metsässäkin. Pellolta lähinnä poseerauskuvia Raikusta ja Tassusta. Kännykameran tehot eivät ihan riittäneet zoomaukseen joten värit ovat vähän hämäriä.






Yhtenä iltana Raiku päätti metsästää sorsan uimalla. Muutaman metrin päähän sorsa päästi, sitten otti ja lähti lentoon. Raiku joutui palaamaan tyhjin toimin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti