lauantai 9. heinäkuuta 2016

Taas Linnunlahdella: rallia ja kapulaa

Meni nyt tämä viikko tehotreeneiksi kun iltapäivällä mentiin Katjan ja Lakun kanssa Linnunlahdelle. Raiku teki taas kaikenlaisia rallijuttuja ja hyvin tekikin, kerran jopa tarjosi oikealla seuraamista, tosin taisi olla vahinko. Osa takapalkalla, osa ilman ja kaikki onnistui. Loppupalkaksi jälleen tokon luoksetulo pysäytyksineen, siitä se on aina ihan onnessaan.

Tassun kanssa vähän seuraamista (joka ei kauheasti edisty) ja paljon kapulaa. Kapulajutut edistyvät nyt selvästi ja Tassu on niistä ihan innoissaan - ottaa kapulan suuhun istuessaan edessä, tuo heitetyn kapulan käteen asti kovaa vauhtia (ei tosin istumaan, edetään varovasti), taistelee kapulasta, pitää sitä tiukassa otteessa vaikka minäkin otan siitä kiinni, juoksentelee kapula suussa ja mitä vielä. Muutama merkin kierto, joista se kerran eksyi jahtaamaan ampiaista, toisen kerran jotain muuta pörriäistä. On se aika pentu vielä :) Mutta muutama oikein onnistunutkin oli.

Treenin jälkeen mentiin Jaamalle yli tunnin lenkille eikä Tassu kertaakaan poistunut kymmentä metriä kauemmas polusta ja aina tuli heti polulle takaisin kun sitä kutsui! Olihan se vähän väsynyt treenistä ja Lakun kanssa riehumisesta mutta kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti