keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Palkkaamattomuustreeni

Urhomudin emännän päätöstä seuraten Raikulle tehtiin tänään voittajaluokan palkkaamattomuustreeni. Liikkeitä tehtiin "tuomarin" määräämässä järjestyksessä liikkuroituina ja ihan koemeiningillä muutenkin:
Ruutu: ruudun reunoissa oli uudenlaiset merkit ja niitä piti vähän ihmetellä. Toisella käskyllä ruutuun, seisomaan ja maahna ja loppuosa liikkeestä hieno.
Luoksari: tosi hyvä. Note to myself: pysähtymiskäskyt pitäisi antaa vähän aikaisemmin.
Seuraaminen: Alussa tosi hyvää, sitten meni bortsu kävelytiellä ihan lähellä ja vähän herpaantui mutta tsemppasi uudestaan. Mukana juoksu, hidas käynti ja askelsiirtymät. Ne oli hyvät! Ei pomppinut ja taka-askeleetkin ihan suoraan.
Liikkeestä istu: ei mitään huomautettavaa
Metalli: palautus ravilla ja ote kapulasta tosi huono, mutta toi perille
Kaukot: Seiso - maa -vaihdossa eteni kymmenisen senttiä, muuten täydelliset ja jopa oikealta matkalta.
Tunnariin se sitten hajosi. Typerästi päätin, että nyt sitten laitetaan supertakapalkka, mistä luonnollisesti seurasi, että Raiku lähti supervireessä, otti ensimmäisen, otti toisen jne. ja juoksenteli ihan vimmassa edestakaisin. Joo. Sitä sitten jauhettiin kunnes saatiin edes jollain tavalla kunnollinen suoritus.
Paikallamakuussa Hannele häiriköi, kutsui tulemaan, rapisutteli hiekkaa, kierteli ympärillä ja sellaista. Raikun häntä vispasi niin että pöly lensi, mutta paikallaan pysyi.

Kaikkineen treeni oli rohkaiseva. Raiku pystyi tekemään koko setin ilman palkkaa, eikä lannistunut vaan heilutti häntää loppuun asti. Kyllä sillä ehkä jopa kakkostuloksen olisi saanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti