lauantai 7. kesäkuuta 2014

Helleviikko

Hellettä on pitänyt, joten treenaaminen on jäänyt vähän vähemmälle. Keskiviikkona uimalenkin jälkeen vähän ensin seuraamisia ja muita virittelyjä, sitten pääasiaan eli tunnariin. Tehtiin seitsemän. Taas sama kaava: välillä oikein hyvä, välillä jäi seisomaan kapuloiden viereen ja vasta kun otin askeleen, nosti oman. Lopetettiin onnistuneeseen ja vielä vähän heittelin ja noudatutin omaa.

Torstaina mentiin jälkiharkkoihin Jaamalle. Hellettä edelleen kolmisenkymmentä astetta. Raikun jälki kulki ensin metsässä, sitten hakkuuaukealla. Taisi olla neljä kulmaa ja kuusi keppiä. Nosto ja jana hyvät, sitten unohtui haistelemaan ilmeisesti alueella olleen juoksunartun jälkiä. Käskin tiukasti ja lähti etenemään. Eka keppi nousi, toisen metsässä olleen jätti ihan pokkana, oli kulkenut suoraan yli. Hakkuuaukealla joutui vähän jo pinnistelemään etenkin kulmissa, joissa tarkisteli aika paljon. Yhden kepin jätti sinnekin, mutta loppukeppi ja siis kolme muuta nousivat. Täytyy miettiä jotain näihin keppien jättämisiin.

Jäljen ja pienen lenkin jälkeen tehtiin vielä - tunnaria. Kaava oli sama kuin edellisenä päivänä, joten lakkasin palkkaamasta niistä tunnareista, joita ei oma-aloitteisesti nostanut. Lopulta toimi: ensimmäisestä käskystä laukaten kapuloille, haistelua, oman nosto ja laukaten takaisin. Siihen lopetettiin, ja vastaisuudessa palkan saa vain täydellisestä suorituksesta. Tai ainakin tämä on suunnitelma ...

Kesäillat ovat kauniita:





 
 
 

1 kommentti: