maanantai 16. kesäkuuta 2014

Jälki soralla ja muuta

Tänään Pärnällä ajatuksella vähän jotain. Ensin etsittiin esineitä. Kapea pitkä ruutu, paljo esineitä, myös aika edessä. Raiku haki ensimmäisen aika laiskasti aika edestä. Kehuin vaan ja lähetin uudestaan. Meni vielä laiskemmin, mutta toi toisenkin. Sitten iso palkka. Voi voi.

Jälki oli kokonaan sora- ja hiekkapohjalla. Aika lyhyt, neljä keppiä. Vanheni vähän yli tunnin, tuuli oli todella navakka. Jana aika lyhyt, eteni suoraan ja nosti jäljen heti. Ajoi tarkkaan nenä sorassa, teki kulmat ja ylitti vanerisillan. Ei yhtään epäröintiä ja kaikki kepit nousivat. Olisi ajanut pidempäänkin, oli vähän hämmästynyt kun jälki loppui. Kyllä sen kanssa täytyy alkaa tehdä tällaisia haastaviakin jälkiä, niin ei ala hutiloida kun joutuu oikein miettimään.

Kun ajatuksena oli vähän jotain, mentiin vielä esteille. Ensin 50 askeleen edestakainen seuraaminen, joka hyvää työtä. Sitten hyppy- ja estenouto, molemmat kerran kun niissä ei ollut mitään hinkattavaa. Eikä sitten treeniä ilman tunnaria :) Tällä kertaa täydellinen suoritus, meni reippaasti, haisteli kapulat, otti oman ja toi reippaasti. Kun tietäisi mikä tähän vaikuttaa, tähtien konstellaatiot vai mikä? Loppuun vielä eteenmeno etukäteen viedylle pallolle. Ainoa vika eteenmenossa on seuraamisen edistäminen, muuten tosi hyvä.

Se oli se vähän jotain. Aihki kävi tauotta haukkuen tyhjentämässä esineruudun, tai siis kuljettiin ruutua yhdessä ja Aihki noukki esineitä, tavattoman tohkeissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti