torstai 19. kesäkuuta 2014

Jälkitreeneissä

Tänään käytiin taas Josepan jälkitreeneissä. Raikulle tehtiin jälki, joka kulki välillä metsässä, välillä tienvarren ojassa ja välillä tien laidassa. Se oli sellaista siksakkia metsän, ojan ja tien välillä. Kuusi keppiä. Nosto hyvä, ensimmäinen metsäosuus ihan normaali. Ensimmäisellä tie-ojaosuudella kulki tien laitaa ja keppi oli ojassa, palasi parin metrin päästä. Ensimmäinen metsään siirtyminen hyvin, toisella kerralla kulki vaan eteenpäin, sitten pysähtyi, mietti ja palasi nelisen metriä takaisinpäin ja jatkoi metsään. Kaikki kepit nousivat ja viimeisellä tie - oja osuudella oli jo tosi varmaa työtä. Hauska toisenlainen jälki.

Jälkien vanhetessa tehtiin kaksisteen mitäs muuta kuin tunnaria. Kahdella ensimmäisellä lähetyksellä roiskaisi kapuloille ja otti ensimmäisen suuhun sattuneen. Kahdella viimeisellä teki taas täydellisen suorituksen. Varmaan vaan lisää ja lisää treeniä.

Jäljen jälkeen tehtiin esineruutua palaamalla alkuun: Raiku puuhun, esine kauas metsään, Raiku esineelle. Todella nopeaa ja innokasta, mutta en palkannut vaan kehuin vaan ja vein Raikun seuraavaan puuhun ja uuden esineen vielä kauemmas. Näitä me nyt aiotaan tehdä; esine näytöllä ja palkka vasta toisesta esineestä. Joo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti