keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Uusi parkkis

Tänään mentiin aikuisoppilaitoksen hiekkaparkkikselle tokoilemaan tai jotain sellaista. Tass teki ensin ja kauan meni skannatessa ympäristöä - puiden välistä näkyi kulkijoitten hahmoja joita oli pakko tuijottaa. Ja haukkui. Aikansa kun oli skannannut alkoi kysellä mitä tehtäisiin. Tehtiin muutaman askeleen seuraamisia takapalkalla, osa oli oikein hyviäkin, osa taas ei. Sivulla maahanmenoa takapalkalla, ne olivat nopsia. Yksi luoksetulo, se olikin hyvä. Suunnilleen joka liikkeen välissä Tassu oli menossa leikkimään maassa lojuvalla kapulalla, pari kertaa nosti sen ja antoi käteen asti. Pari vauhtinoutoa, pudottaa kyllä liian aikaisin. Loppuun kahden lelun leikkiä ja silittelyä ja kehumista, kyllä se siitä näyttää tykkäävän.

Raikun kanssa tehtiin alkuun sellainen pk-seuraamiskuvio oikealla puolella. Takapalkka oli odottamassa, joten Raiku teki oikein innolla. Sitten alettiin vääntää erilaisia puolenvaihtoja ja Raikuparan pää meni ihan sekaisin. Se kyllä yritti, mutta ei enää aivoihin mahtunut. Armahdin sen tekemällä ihan tutun luoksarin pysäähdyksineen ja voi se oli tyytyväinen! Vähän kaukoja ja sellaista ja sitten lopetettiin.

Pielisen aktiivikoirien Facebooksivulla oli kuvia lauantain rallikisoista maininnalla, että niistä saa käyttää. Käytetään sitten. Kuvat on ottanut Anni Rask.

Koira maahan, kierrä koiran ympäri (oikealla puolella). Kuvasta ei huomaa että Raiku on todella vinossa.

Lienee käännös istuen

Koira liikkeestä seiso, ohjaaja kiertää koiran ympäri

Puolenvaihto oikealta vasemmalle jalan ali

Spiraali juosten, sama seuraavassa


Lähtö pyörähdykseen

Pyörähtämässä. Seuraava kyltti on maali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti