perjantai 13. toukokuuta 2016

Kentällä ja hallilla

Keskiviikkona käytiin Linnunlahden kentällä. Kenttä on vähän haastava Tassun koulutuksella, neljä jänistä liikuskeli keskellä kenttää. Raiku kuitenkin aloitti: oikealla seuraamista ja muita rallitemppuja, sitten estehypylle, jolle se karkasi kaksi kertaa, kolmannella hain itse kapulan ja heitin sitten uudestaan, nyt taas muisti että saa lähteä vasta käskystä. Hyviä noutoja muuten. Eteenmeno namikupille. Lähti kovaa mutta vähän vinoon, joten oli aika kaukana kupista. Käskin maahan ja sitten kutsuin takaisin. Uudella lähetyksellä meni suoraa kupille. Ihan vahingossa ihan hyvä harjoitus.

Tassu tuli autosta ja maahan oli jäänyt leluja, joten se ryntäsi niille ja alkoi riehumisen. Leikittiin joku aika ja sitten yritin saada sitä tekemään vähän jotain, mutta se kiihtyy leikistä niin, että ei oikein pysty sen jälkeen keskittymään - uudestaan ja uudestaan se ryntäsi maassa lojuville leluille. No jotain pientä kuitenkin, yksi luoksetulo ja vähän seuraamista takapalkalla. Jäniksiä se ei onneksi huomannut, kun oli niin lelujen lumoissa.

Tänään käytiin hallilla rallitreeneissä. Raiku teki takapalkalla puolenvaihtoja ja seisomaan jäämistä ja sellaisia, mutta nyt takapalkka oli liian kiihottava, meni vähän sähellykseksi. Sivulla peruuttaminen oli hieno.

Tassu pääsi tyhjään halliin (no kaksi ihmistä) ja oli hyvässä moodissa. Tehtiin alkuun pari agilityputkea, sitten tokohyppy, se pysyy jo ihan normisti istumassa hypyn edessä ja hyppää käskystä, jes. Kokeiltiin taas seuraamista takapalkalla ja nyt Tassu keskittyi hyvin ja seurasi innokkaasti aika pitkänkin matkan ja sai juosta takapalkalle. Sen se on nyt selvästi älynnyt. Kerran treenin aikana se kipaisi treenikavereitten luo mutta hain pois vähän vihaisesti ja jatkettiin perusasentoja ja sellaisia. Lopun kahden lelun leikin jälkeen annoin luvan mennä ihmistne luo ja sille syötettiin herkkuja ja sitä siliteltiin, kyllä se oli tyytyväisen näköinen. Keskiviikkona kentällä tuntui, että treeni on aina vaan yhtä reuhomista, tänään taas näytti siltä että on se jotain jo oppinutkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti