perjantai 20. marraskuuta 2015

Seitsemän minuuttia treeniä molemmille

Rallytokotreeneissä oli noin vartti treeniaikaa kullekin ohjaajalle. Jaoin sen tasan Raikun ja Tassun kanssa, seitsemän minuuttia kummallekin.

Raiku teki ensin pyörähdyksiä paikallaan oikealla puolella ja siitä yritettiin viritellä paikallaan kääntymistä oikealla puolella. Ehkä siinä jotain edistystä on tapahtunut. Peruuttaminen edessä niin että ohjaaja seisoo paikoillaan on tällä hetkellä ihan mahdoton tehtävä. Raikun mielestä edessä seisomisesta seuraa joko maahanmeno tai istuminen, siis kaukot. Jotain täytyy yrittää keksiä. Kujaperuuttaminen päättyi siihen, että Raiku ehdottomasti kieltäytyi asettumasta kujan päähän. No, jotain muutakin siinä pyöriskeltiin ja jonkun verran edistystäkin joissakin liikesarjoissa on nähtävissä, kuten vaikka puolenvaihdoissa jalkojen alta. Kyllä me vielä jonain päivänä voittajaluokkaankin varmaan uskaltaudutaan.

Tassun tullessa halliin siellä oli taas muutamia koiria, joten sisääntulo oli haukkumista, rempomista ja pään pyörimistä. Aloin naksuttaa ja heti ensimmäisen naksauksen jälkeen se oli täysin kontaktissa tekemässä perusasentoja ja pieniä seuraamisia. Pitää varmaan aloittaa naksuttaminen jo ennen halliin tuloa niin se ei ollenkaan pääse kyttäilymoodiin. Päätin kokeilla pesuvatijuttua, mutta Tassu ei vaan koskenutkaan vatia vaan tarjoili lähinnä maahanmenoa, mikä tietenkin sinänsä on ihan hyvä. Kun hommasta ei tullut mitään, tehtiin välissä muutama nopea maahanmeno edessä selän taakse lentävällä pallopalkalla, tämä on nyt mennyt hyvin Tassun tajuntaan. Uudestaan pesuvadille ja Katja naksutti katsomisesta ja Marjaana neuvoi palkkaamaan ihan vadin päällä. Niinpä sitten vähän päästä Tassu tälläsi ensin yhden käpälän, sitten toisen vadille ja vähän liikutteli takajalkojaankin. Ankarasti se kyllä mietti, ei haukkunut eikä yhtään vilkuillut mitä muuta hallissa saattaisi tapahtua. Pitäisi muistaa tehdä tätä vaikka ihan systemaattisesti. Loppuun sitten narupallon heittelyä ja repimistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti