perjantai 29. toukokuuta 2015

Rallissa tokoa

Rallitokossa oli tänään puhdas tokokerta, jota olin luvannut ohjata (heh). Jokainen koira sai 2x10 minuuttia. Raiku teki omilla vuoroillaan hyvin pitkän ja oikein hyvän seuraamisen, hyvät jäävät, innostetun ja innostuneen metallinoudon ja ei-niin-hyvät kaukot. Piti vielä treenin ja lenkin jälkeen tehdä tunnaria, mutta en sitten jaksanut. Ihan hyvä treeni kumminkin.

Koska ohjailin, Tassu pääsi kentälle vasta kun treeni oli suunnilleen loppu. Ensin se laitettiin perusasentoon katsomaan kentän toisella laidalla paikkamakuuta tekeviä koiria. Aina hetken se katsoi niitä, sitten otti kontaktin ja piti sen aika kauan, useita kertoja. Sitten revittiin patukkaa ja pari kertaa innostin sen ottamaan patukan maasta suuhunsa, lähdin juoksemaan ja kun se saavutti patukka suussa, alettiin taas leikkiä. Siis jonkinlainen noudon aihio :) Hallilla oli paljon ihmisiä, jotka kutsuivat Tassun luokseen ja silittivät ja antoivat nameja, eikä Tassu haukkunut niitä yhtään.

Lenkillä muutama tärkeä tapahtuma: rullaluistelija meni melkein nenän edestä ja Tassu haukahti kerran mutta kääntyikin yhtäkkiä katsomaan minua. Järven rannassa Tassu meni oma-aloitteisesti kahlaamaan veteen ja Raiku heitti talviturkkinsa keppiä vedestä noutaen. Kotona lähinnä parkkipaikkaa asuvat naapurit tulivat tapaamaan Tassua. Naapureilla on ystävällinen flättinarttu ja Tassu uri portin ali tervehtimään sitä ilman haukkumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti