lauantai 2. maaliskuuta 2013

Tokokokeessa

Mentiin sitten katsomaan, miten Raiku avoimen liikkeet osaa. Koe oli Liperissä Joan hallilla tuomarina Anne Nokelainen. Tämmöisen rivin Raiku sai:

Paikallamakuu 8. Juuri ennen käskyn antamista hyppäsi sivulta eteen ja jäi sitten täysin poikittain maahan. Muuten ei ongelmia.
Seuraaminen 8. Lähti vähän poukkoillen mutta paransi sitten. Vähän sivuttaista seilaamista.
Liikkeestä maahanmeno 9. Olisikohan saanut olla vähän nopempi?
Luoksetulo 6.5. Pysähtyminen vähän venyi, eteentulo vino ja perusasentokin taisi olla vino
Liikkeesta seisominen 9.5. Jäi vinoon?
Noutaminen 8. Paluuvauhti hidastui, luovutusasento kaukana. Mutta ei karannut kapulalle! Johtui varmaan siitä, miten liikkuri oli sijoittunut - Raiku varmaan arveli, että se oli siinä valmiina ottamaan kapulan jos se lähtee ennen aikojaan. Paluu sillä on tullut epävarmaksi näissä varastamattomuustreeneissä
Kauko-ohjaus 8.5. Maahanmenot liian hitaita, muuten hyvä. Tuijotteli liikkuria eikä oikein keskittynyt
Estehyppy 7. Ennakoi vähän istumisen ja tarvitsi kaksi käskyä paluuhyppyyn. Treenin määrään nähden ihan hyvä.
Kokonaisvaikutus 8.

Pisteitä yhteensä tasan 160 :) Täsmäsuoritus.Raiku teki koko setin hyvässä vireessä, häntä vispasi eikä se missään kohdassa alkanut lannistua. Takapään rapsutus toimi hyvin palkkana ja liikkeet seurasivat niin tiheään toisiaan että ei ehtinyt edes maahanmenoa käyttää ettei hairahdu omiin maailmoihinsa.

Ehkä me vielä käydään toisessakin avoimen kokeessa saamassa lisää kokemusta ja varmuutta. Mutta ehkä nyt voisi jo ruveta voittajaakin treenaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti