maanantai 4. maaliskuuta 2013

Vanhaa ja vähän uutta

Eli Tokmannilla tokoilemassa. Sää oli kylmä ja aikamoinen viima kävi, mutta reippaasti tehtiin tokotreeniä. Raikun treeni oli sekoitus vanhaa ja uutta. Aloitettiin seuraamisella, lyhyitä pätkiä paljolla palkalla, tosi hyvää. Uutuutena sivuaskeleita, menivät suht hyvin. Taakseaskelet myös, kunnes tallasin Raikun tassulle. Äh. Sitten luoksarin pysäytyksiä lyhyeltä matkalta takapalkalla, pysähtyi kuin seinään. Suora luoksetulo suoraan palkkaan. Yksi nouto, jossa alkoi loppumatkalla himmailla vaikka kehuin. Pari luovutusasentoharkkaa, kapula edestä suuhun ja palkkalelu liivin alta. Ne oli kivoja. Ruutua pelkällä näytöllä ilman palkkapurkkia. Meni se ruutuun, pysähtyi kun kehuin ja etsi kovasti namia maasta. Muuta ei taidettu tehdä. Raiku oli todella innokkaana, koko ajan terävänä ja vauhdikkaana. Sitä on mukava kouluttaa kun se on koko ajan kuulolla, että mitäs seuraavaksi. Ja itselläkin oli rentoutunut ote kun avointa varten ei enää tarvitse pinnistellä, ja voittaja on jossain hyvin hyvin kaukana.

Eilen oli varmaan vuoden ensimmäinen aurinkoinen sunnuntai, joten kamera oli mukana aamulenkillä. Jotain räpsyjä joihin molemmat ovat osuneet:

Raiku varastanut Aihkin kepin. Aihki ei ole huomaavinaan



Herra Aihki on 11 -vuotiaan oikeuksina ottanut tavakseen tuon tuostakin kääntyä kerjäämään namia. Aina joskus sille tulee annetuksi, kun se muuten jää jalkoihin räyskäämään. Niinpä tapa vahvistuu ..

 
Jonnekin menossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti