maanantai 25. maaliskuuta 2013

Muutama tokoliike ja parkkisjälki

Kontin parkkiksella tokoilemassa. Raiku teki vähän seuraamista, lähinnä käännöksiä, ok. Yksi nouto, ei varastanut, toi laukalla, mutta luovutusasento ihan vinossa. Kaksi kolmasosaa siis hyvää :) Ruutua: kävin näyttämässä ja lähetin, meni vähän matkaa ja pysähtyi, toisella käskyllä ruutuun asti. Toisen kerran sama. Kolmannella en antanut uutta käskyä, jolloin jäi häntää vispaten puoliväliin. Sitten otettiin lähempää ja meni oikein hyvin keskelle ruutua. Ei kun lisää treeniä. Jotain pientä vielä lisäksi.

Treenin jälkeen kuljinlumipenkan reunaa jälkeä tehden. Noin 100 metriä, namipala sinne tänne ja keppi loppuun. Lähetyksessä Raiku oli revetä liitoksistaan ja lähtikin oikein nykäisyllä juoksemaan. Nosti jäljen, mutta ei luottanut löytöönsä vaan yritti kiipeillä penkalle. Hetken hämmennyksen jälkeen nosti jäljen uudestaan ja seurasi vähän matkaa, taas penkalle ja muuta häsellystä kunnes taas jatkoi. Välillä se eteni monta metriä ihan hyvin, kunnes taas hairahtui. Kohdassa jossa on parkkipaikan ulosajotie Raiku oli menettää uskonsa kokonaan, mutta sitten kuitenkin jatkoi ja loppujälki menikin ihan keskittyneesti. Loppukepin ilmaisi hyvin. Vitsit, näitä olisi voinut talven mittaan tehdä enemmänkin. Oli hauska katsoa miten koira ajoi, kun suurimman osan matkasta näin jälkeni lumessa: pieiä matkoja ihan jäljen päällä, suurimman osan noin 15 cm jäljen vieressä. Namit se taisi syödä kaikki.

Aihki hönttäili ison pehmopallon kanssa seuraamisia ja maahanmenoja. Palkaksi palloa. Jonkun aikaa se intoili kunnes taas otti pallon suuhunsa ja suuntasi auton perälle. Saalispalkkakoira :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti