torstai 7. maaliskuuta 2013

Agilitya torstain tapaan

Ratana taas monenlaista pyöritystä ja vähän suoraakin. Ei mitään erityistä teemaa, ellei sitten takaakierroista eri suuntiin jatkaminen:

Ykköshypyltä putkelle me edettiin kertaheitolla, mikä oli hämmästyttävää kun siinä piti tehdä päällejuoksu sekä kakkosella että kolmosella (+persjättö). Mutta niin Raiku vaan sukkelasti sujahti putkeen! Vaikein kohta oli putkesta 15 putkeen 18, ohjauksessa piti edetä suoraa linjaa, mutta ajauduin aina liian kauas ja koira perässä. Myös loppuosa putken jälkeen oli hankala, päälleuoksupersjättöä ja valssia piti pyöriä. Loppuun kuitenkin päästiin ja Raiku olisi vielä ollut valmis jatkamaankin. Se raukka on kyllä joutunut oppimaan pienistä kulmista hyppäämisen ja yllättävät käännökset kun ohjaus on useimmiten aina juuri sen verran myöhässä. Pitemmillä suorilla Raiku on alkanut tosissaan kiihdyttää ja sellaisissa kohdissa irtoaakin tosi hyvin, etsii putket hankalistakin kulmista niin että minun ei tarvitse juosta ohjaamaan sitä kuonosta pitäen.

Raiku alkaa jo olla ihan taitava aglitykoira. Emännällä vaan ei ole mitään innostusta kisaaman: treenaaminen  on tosi hauskaa mutta kisa-ajatuskin saa kaiken hauskuuden katoamaan. Me siis treenataan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti