lauantai 2. tammikuuta 2016

Tokomölleissä

Raiku sai tahtonsa läpi ja suunnattiin möllitokokisoihin POKSin lämpimään halliin. Ihan putkeen ei mennyt, mutta ei ihan pieleenkään. Raikun osaamisen perusvirheet tulivat taas, mutta myös ihan hyviä juttuja.
Paikallamakuu 10. Olisi kyllä siis saanut mennä nopeammin maahan ja nousta nopeammin. Siitä on aiemminkin huomautettu, mutta olkoon.
Seuraaminen 8.5. Peruutuksessa pomppi (kuten aina) ja jäi vinoon perusasentoon (kuten aina). Pari muutakin vinoa perusasentoa, mutta muuten kehuttiin oikein hyväksi. Hyvältä se tuntuikin, tosi pitkä hidas seuraaminen eikä Raikun kontakti katkennut kertaakaan.
Istuminen ja seisominen ällässä 9. Siinä vähän liikaa pisteitä, jäi istumaan vinoon ja seisomasta palatessa aavistuksen liikkui.
Luoksari 9.5. Annoin seiskäskyn liian myöhään, mutta stoppi hieno. Lisäksi seisoin väärällä puolella merkkiä, joten Raiku joutui kaatamaan sen tullessaan sivulle. Näistä ei ystävällinen tuomari rokottanut kuten ei muutamasta muustakaan ohjaajan virheestä.
Ruutu 0. Lähti toisella käskyllä, hakeutui selvästi ruudun oikealle puolelle ja meni sisään sivunauhan kautta. Loppuliikkeessä lähti hipsimään perään. Mutta löysi siis kuitenkin ruutuun :)
Ohjattu nouto 5. Jouduin antamaan kaksi käskyä, joista toiseen vielä vartalo-ohjaus, mutta sitten toi oikean tosi reippaasti. Tarttee vaan lisää treeniä.
Tunnari 0. Kaksi lähetyskäskyä ja otti ensin väärän suuhun, etsi ja toi kuitenkin lopulta oikean.
Kauko-ohjaus 9.5. Jee, tämä olikin hyvä. Liikkui kuulemma aavistuksen verran maa-seiso ja seiso-maa. Siis aavistuksen! Kun aiemmin on liikkunut metrisen.
Metallihyppynouto 10. Siis täydellinen. Ihmeitten aika ei ole ohi.
Kokonaisvaikutus 9. Haukahteli muutaman kerran liikkeitten välillä. Muuten palkkautui hyvin kehuista. Tuomari sanoi moneen kertaan, että Raiku on harvinaisen miellyttävä rotunsa edustaja, minkähänlaisia lie nähnyt. Kokonaispisteet 211,5 eli oltaisiin saatu kolmostulos - ja sijoituttiin kolmansiksi. Vähän jopa innostuin.

Tassu treenasi kaksi tuntia kylmässä autossa odottamista. Sitten tehtiin pieni lenkki ilman Raikua ja Tassu yllättäen otti useaan kertaan kontaktia, jolloin vähän seuruutin ja vedätin narupalloa. Hallin kentällä se katseli ihan rauhassa koiria paitsi kerran alkoi haukkua mutta annoin pakotteen ja se toimi heti.  Vähän tokoiltiin seuraamista ja edessä peruuttamista ja sellaista. Tassu olisi tehnyt enemmänkin, mutta yli 15 asteen pakkanen ja yli kahden tunnin puuhaaminen hyydytti emännän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti