tiistai 22. joulukuuta 2015

Yhteiskuva joulun kunniaksi

Vuoden pimeimpänä päivänä päätin lopulta yrittää ottaa yhteisen poseerauskuvan Raikusta ja Tassusta. Se vaatikin aikaa, hermoja ja vähän äänijänteitäkin. Ensin yritettiin maassa makaamista, se kun yleensä onnistuu Tassulta istumista paremmin. Tuloksena yliyrittävä Raiku ja ihan hetken päästä asetelmasta poistuva Tassu


Tassu takaisin kuvaan, mutta ei suostu pysymään maassa. Raiku makaa kun on käsketty. Ei meinaa millään suostua istumaan.  Tässä makaan enkä muuta voi.


Lopulta molemmat koirat istuvat ja kuvaajan kädet ja vaatteet ovat kurassa, makkarassa ja ääni äärimmäisen teennäisen ystävällinen. Katseet eri suuntiin, olkaa hyvät.


Sitten yhtäkkiä molemmat istuvat ja katsovat peräti samaan suuntaan. Raiku ilmiselvästi kärsii mutta kiltisti istuu. Kun on käsketty. Tassukin tajusi, että tästä ei selviä ellei hetken aikaa istu tässä paikoillaan. Siis yhteisposeerauskuva Raikusta ja Tassusta:

2 kommenttia:

  1. Mukavaa joulunaikaa sinne! Vaikka täällä meillä ei talvesta tykätäkään, nyt alkaa kuran kanssa pelleily riittää... Mutta näkemisiin ensi vuonna, tai kenties "pyhien välissä" työmailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rauhaisaa joulunaikaa sinnekin. Kuraralli alkaa kyllä tympiä, mutta on hyvä syy olla sen isommin siivoamatta. Voipi olla että vielä tänä vuonna nahdäänkin jos joku viiraus tulee päähän.

      Poista