tiistai 8. tammikuuta 2013

Tokoa Tokmannilla

Pitkästä aikaa käytiin tokoilemassa, Tokmannin parkkiksella tällä kertaa. Tehtiin aika paljon, avoimen liikkeitä vaihtelevalla menestyksellä:
Nouto. Ensin niin, että Raiku palkattiin siitä, että jäi istumaan vaikka kapula lensi. Sitten käskyllä noutamaan (no, sekunnin taisi varastaa), palautus laukalla leluun.
Hyppy. Raiku on päätellyt, että uusi hyppy tehdään niin, että mennään maahan hypyn takana. Istumaan menoa kauempaa sitten treenailtiin eri tavoin. Onnistui niin, että annoin myös käsimerkin. Täytyy nyt jatkaa käsimerkillä vahvistettuna vähän aikaa. Paluuhyppyä opeteltiin suoraan sivulle käskyllä "hyppy-sivu". Onnistui. Jatketaan kunnes sivun voi jättää pois.
Seuraaminen. Alkuun aika pitkä liikkuroitu seuraaminen. Vain täyskäännöksissä irtaantumista, muuten oikein hyvää.
Avon kaukot: Ne olivat hyvät, ei mitään ongelmia (tällä kerralla). Myös maa - seiso vähän jo kauempaa, hyvä vaihto, ei edennyt.
Luoksari. Pysäytys hieno, mutta lähtökäsky piti sanoa kahdesti joka kerta. Taitaa siis ajatella, että käsky on "tule - tule". Tätä täytyy hioa erilasista tilanteista kutsumisella ja vaihtelevalla palkalla.
Jäävät. Istu ja maa hyviä, seisomisessa tarjoili ensin maata, muutama toisto ja seuraamisvauhdin hidastus ja onnistui.
Paikallamakuu. Ehkä vähän toista minuuttia Urhon ja flätti Martin kanssa. Häiriköitäessä oli vähän piipannut, äh. Muuten ok.

Onhan näissä vielä töitä. Mutta kaikissa liikkeissä jotain ituakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti