torstai 24. tammikuuta 2013

Kiemuroita ja pommeja

Agilityrata oli tänään niin hankalan näköinen, että melkein päätin olla menemättä treeneihin. Mentiin kuitenkin, eikä se sitten itse kentällä ihan niin paha ollutkaan

Radan teemana olivat "pommit" eli lähinnä peräkkäin olevat putket, joihin ei menty peräkkäin eikä muutenkaan loogisista kohdista. Tosin kaikenlaista muutakin oli, takaakiertoja, pakkovasseja ja päällejuoksuja, mutta nehän alkavat jo olla ihan peruskauraa. Raikulle rata ei selvästikään ollut mitenkään vaikea, sitä eivät "pommit" houkutelleet vaan se teki nätisti ihan sitä mihin sitä ohjattiin. Noin viisi estettä kerrallaan päästiin kunnes ohjaus vei koiran hyppäämään väärältä puolelta tai ohjaaja oli vielä edellisellä esteellä koiran jo juostessa jossain edellä. Raikulla oli kuitenkin hyvä fiilis eikä se ottanut yhtään pulttia toistoista. Kannatti kumminkin mennä, selvittiin ihan kunnialla.

Treenien jälkeen lähdettiin vielä lenkille Aihkikin mukana. Päätin oikaista, ja toisenkin kerran oikaista, ja niinpä sitten harhailtiin yli kaksi tuntia Ylämyllyn metsäpolkuja ja mökkiteitä. Mutta mikäs oli harhaillessa, täysikuun valaistessa lumisia metsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti