maanantai 28. tammikuuta 2013

Ehkä pientä edistystä

oli havaittavissa tänään kun tokoiltiin Prisman parkkialueella. Raiku oli hyvässä vireessä, jota ehkä auttoi sekin, että käskin sen liikkeiden välissä maahan jolloin se ei päässyt ollenkaan haahuilemaan. Seuraamisessa se ensin edisti ja poukkoilikin (!) mutta sitten oikein hyvää, etenkin sen jälkeen kun opastuksen mukaseti otin edestä kiintopisteen ja tuijotin sitä, enkä yrittänyt vilkuilla Raikua. Jäävissä ensin seisominen istumiseksi, muuten hyviä. Hyppy täydellinen! Kuunteli käskyä ja meni istumaan kuin aina olisi tehnyt niin. Luoksarissa ensin liikkeellelähtö lyhyeltä matkalta ja heti takapalkalle, sitten normimatkalta suora luoksetulo, ei ongelmia lähdössä. Stoppeja kahden ihmisen välissä juosten. Noudossa ekalla varasti, sitten pysyi ja palautusvauhti hyvä. Loppuun avon kaukot kokonaisena, hyvä. Sitten leikkiä Kaisan kanssa, se oli Raikusta varmaan kaikkein parasta.

Aihkinkin kanssa jotain hommailtiin. Viimeksi en tehnyt Aihkin kanssa mitään, ja se oli selvästi hyvin järkyttynyt. Nyt se seuraili ja teki jääviä ja heittelin sille ensimmäistä kertää Raikun hienoa vetolelua. Aihki oli selvästi himoinnut sitä jo pitkään, niin tohkeissaan se oli siitä.

Muuta ongelmaa ei ollut kuin jäätävä tuuli, joka meni ytimiin asti ja liikutteli merkkejäkin sinne tänne. Tosin koiria se ei näyttänyt vaivaavan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti