sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sunnuntaitokoiluja

Heti aamutuimaan lähdettiin Tokmannin parkkiin tokoilemaan. Raikun kanssa hiottiin ongelmaliikkeitä: noutoa, luoksaria ja hyppyä. Noudossa varasti kaksi ensimmäistä kertaa, juoksi kovaa kapulalle ja kun huomasi että ei ollutkaan oikein, pysähtyi tuonnissa. Kolmannella kerralla odotti käskyyn asti ja hyvä palautus leluun. Sitten hyppyä. Ihan ekaksi varasti ja jäi seisomaan hypyn taakse, ei palkkaa. Toisella hyppäsi ja meni maahan. Ei palkkaa. Kolmannella annoin lisäavuksi käsimerkin ja se tepsi. Paluuhypylle käsky hyppy-sivu. Oikein näki, miten sen päässä hetken raksutti että mitähän tuo tarkoitti, mutta sitten teki hypyn ja tuli suoraan sivulle. Toinen vielä samanlainen, kyllä se siitä. Luoksarissa Minnan ja Kaisan neuvosta ensin lelulla hetsaus, siitä suoraan jääminen ja kutsu leluun. Lähti heti ja tuli kovaa. Näitä muutama, aina lähti heti tulemaan. Lopuksi normaali sivulle jättö ja nyt sitten taaskaan ei lähtenyt ensimmäisestä käskystä. Mikähän siinä on. Saatiin kuitenkin vielä puristetuksi yksi onnistunut lähtö ja pysäytys, siihen lopetettiin se. Pieni liikkuroitu seuraaminen, muuten hyvä mutta juoksu meni ensin pomppimiseksi, toisella yrityksellä hyvä.

Iltalenkin jälkeen vielä jatkettiin, kun lenkki jäi vähän lyhyeksi. Luoksaria takapalkalla, ensin kutsu aika läheltä, lähti heti ja heti vapautus takapalkalle. Sitten vähän kauempaa ja lopulta normimatkasta, joka kerran lähti ensimmäisellä ja vauhti oli hyvä, ja aina hyvästä vauhdista vapautus palkalle. Lopuksi yksi hyvä pysäytys ja takapalkalta suoraan läpijuoksuun, ei ollut siinä nyt ongelmia. Kyllä tämäkin varmaan tästä aukeaa. Pikkuisen kaukoja ja lopuksi pujottelua jalkojen ympäri (Raikun ainoa temppu) ja päivän tokot oli suoritettu.

Aamutokoilussa Aihkikin pääsi parkkikselle puuhaamaan. Kun sain räyskän loppumaan se teki tosi hyvää seuraamista - kyllä se parhaimmillaan edelleen seuraa Raikua paremmin. Sitten kaikenlaisia liikkeitä vähän tokoleikin tapaan ja paljon palloa - ja paljon räyskää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti