maanantai 5. toukokuuta 2014

Vähän kaikkea

Perjantaina käytiin rallissa. Radat olivat pelkkiä kääntymisiä ja pyörimisiä. Eka rata ihan hyvä, mutta sitten Raikun pää taisi seota ja vire laski. Namien avulla kuitenkin selvittiin. Ohjelmaan pyörimisiä. Sellaisen kuulin, että syyskuussa Joensuussa olisi kisat. Hmm.

Lauantaina ei treenattu vaan käytiin Kolin metsissä kuljeskelemassa.

Sunnuntaina sitten pyöriskeltiin kartioitten ympäri ja ämpäri  eri suuntiin nami kädessä. Sillain tosi hienosti. Kaipa se täytyy tämäkin taito ihan opettaa. Sunnuntaina myös eka jälki nurmelle. Aika lyhyt mutta kuusi kulmaa ja keppiä. Tuuli oli aika kova ja jälki vanheni tunnin. Alussa Raiku oli ihan ulalla, mutta löydettyään kepin (numero kaksi) se alkoi jäljestää hyvin ja nosti loput kepit, selvitti kulmat ja pääsi perille. Nurmikko ie ole koskaan oikein ollyt Raikun jäljestysheiniä.

Tänään tokoa. Alkuun leikkiä, hyvää seuraamista, jopa askelsiirtymät alkoivat muistuttaa oikeita. Ruutu ensin näytöllä, sitten tyhjään ja seisomaan, siitä palkka. Luoksarissa ensin ennakoi ihan hirveästi, mutta sitten teki tosi hyvän. Sen kanssa täytyy aina ottaa samalla tavalla, on oppinut liikkeen kokomaisena, osista menee ihan sekaisin. Tunnari oli onneton. Se jätetään nyt tauolle ja etsitään joku aika vain yhtä piilotettua omaa. Kaukot hyvät, tehtiin koko setti kerralla, ei edennyt. Loppuun paikallamakuu ja vähän rallipyöritystä.

Nyt ei pariin päivään treenejä, alkaa jo mennä vähän liiallisuuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti