torstai 29. toukokuuta 2014

Tokoatokoatokoa

Siis eilen raviradan parkkiksessa. Aloitettiin paikkamakuulla, ja jäätiin näkyviin kun ei piiloja ollut tarjolla. Aika oli sitten sitäkin pidempi, varmaan lähemmä 10 minuuttia. Sinä aikana Närriä palkkailtiin ja se vietiin rivistä. Solja tuli tokoilemaan luoksetuloja koirien ja ihmisten väliin. Takana ollut ruutu lähti tuulessa liikenteeseen. Raiku pysyi paikoillaan.

Liikkeinä ensin ruutu. Lähetys pimeään ja pallopalkka perää, kaksi kertaa. Sitten namialustalle ja käsku maahan, kaksi tätäkin. Lopuksi muös loppuosa, jossa taas ensin nousi kun tein käännöksen. Vahvistettiin makaamista ja lopuksi seuraaminen. Vielä yksi lähetys namialustalle. Tämän jälken pitkä seuraaminen palkatta, ohjattuna + askeleet. Vähän väljeni ajoittain, kontakti pysyi kuitenkin koko ajan. Ennen tynnRia nostatukseksi pk-luoksetulo, tunnari ensin kaksi kertaa niin että vieraat matkan varrella ja oma piilotettiin näkyisästi pusikkoon. Ei ongelmia. Sitten oma rivistöön ja rivistö piiloon pusikkoon. Toi oman! Vielä kerta kiellon päälle,  rivistö vähän vähemmän piilossa, onnistui edelleen. Taas näyttäisi toiveikkaalta.

Tänään iltalenkillä kaksi oman kävyn etsintää käpykasoista. Hyvin etsi ja löysi. Tarkoituksena opettaa sille, että tätä nyt vaan tehdään ja että omien kohteiden etsiminen on ihan normaalia päivärutiinia. Katotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti