lauantai 12. maaliskuuta 2016

Tassu 1 v.

Tassu täyttää tänään vuoden. Synttärikuvat on otettu omalla takapihalla yläviistosta, harmaan sumuisena päivänä. Tassu ei juurikaan pidä kuvaamisesta. Jos se huomaa kameran kohdistuvan itseensä se vakavoituu ja mieluummin poistuu paikalta. Pitäisi varmaan kuvata useammin kuin kerran puolessa vuodessa. Synttäripoika synttäripäivänään:





Tassu on ihastuttava ja hauska koira.  Se oppii nopeasti, on aina innokas leikkimään ja tekemään yhdessä. Se on rohkea ja erittäin sinnikäs siinä mihin se ryhtyy tai mitä se tahtoo, niin hyvässä kuin välillä ei-niin-hyvässä. Hankalinta siinä on riistavietti joka vie nuoren ja hyväkuntoisen koiranpojan jalkoja joskus vähän liiankin kovaa ja kauas. Muihin koiriin se suhtautuu alkuun periaatteella hyökkäys on paras puolustus, mutta aika pian se alkaa leikkiä jos olosuhteet sallivat. Kerran tässä tavattiin sattumalta parivuotias porokoiratyttö ja se molemminpuolinen huuto, hampaiden välkytys ja muu räyhä mitä ne alkuun pitivät olisi kyllä pelästyttänyt kenet muun tahansa paitsi ei porokoiraihmistä. Hetken räyhättyään ne alkoivat leikkiä ja leikkivät ja riehuivat tunnin täydessä sovussa.

Vaikka on Tassun synttäri, yksi kuva Raikustakin. Katolta on tullut niin paljon lunta, että se ulottuu melkein kaksimetrisen aidan tasalle. Siinä on hyvä tarkkailla ympäristöä - ja ilmoittaa yhteishaukulla kaikesta epäilyttävästa. Siis kaikesta mikä liikkuu. Ja liikkuuhan sitä.


3 kommenttia:

  1. On Tassu tosi komea nuori uros :)

    VastaaPoista
  2. Onnea Tassulle ja hyvää jatkoa kaikkiin pyrkimyksiin ja puuhiin.

    VastaaPoista
  3. Onnea Tassulle perheväeltä! :D On se kyllä hienon nököinen. :)

    VastaaPoista