perjantai 11. maaliskuuta 2016

Rallia ja muuta

Tänään taas rallitreeneissä. Raiku teki kisanomaisesti avoimen luokan kilpailun radan. Siinä ei mitään, kymmenen pisteen virheen teki ohjaaja, Raiku teki niinkuin Raiku tekee. Selvästi siitä näki että kehuminen radan aikana nostaa sen kovasti fiilistä. Pitäis tehdä enemmän.

Tassu käväisi hallissa. Tehtiin pallo kainalossa seuraamista tai oikeammin perusasentoja, alkaa älytä kainalossa olevan lelun ideaa. Ihan parhaassa vireessä Tassu ei ollut ja alkoi väsyä aika nopsaan.

Yhtenä iltana lenkin jälkeen vähän treenailtiin. Raikun kanssa tehokuuria oikealla seuraamisesta perusasentoon, takapalkalla ja käsinamilla. Muutama onnistunut saatiin takapalkallakin, joten ehkä sekin siitä vielä jonain päivänä. Muuten oikealla seuraaminen, puolenvaihdot käännöksillä ja ilman sujuivat takapalkalla aika hyvin jo. Ihan aina Raiku ei kovin keskittyneesti kuuntele tai sitten ohjaajan käskyt ovat sekavia. Edistynyt se vähän on joka tapauksessa.

Tassu teki leluseuraamista juoksemalla, palkkasin kun oli pomppimatta ja yrittämättä napata lelua, se meni lopulta aika hyvin. Välillä se kyllä protestoi seuraamista kiukkuisella haukulla mutta silloin pitää edes perusasentoon tulla. Istumista ja seisomista on yritetty edistää heittämällä namia pään yli. Tassu tarjoaa koko ajan maahanmenoa yrittää sen jättää mihin asentoon tahansa joten täytyy varmaan jättää maassamakaaminen vähäksi aikaa väliin. Innokkaasti se leikki, kahden lelun saalisleikki on selvästi sille kaikkein mieluisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti