keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Tokmannitokoa

Tokmannin takaparkkiksella Tassu aloitti. Sillä oli hirmuinen draivi päällä joten etenkin leikkiminen oli aikamoista reuhaamista. Sitä tehtiin paljon, mutta välissä kaikenlaista sekalaista. Merkkiä, joka sujuu parin metrin etäisyydeltä, vauhtinoutoa 650 gramman kapulalla, mikä ei näytä olevan Tassulle mikään juttu, pari ruutua johon Hannele vei lelun, kovaa meni vaikkei kyllä ruudusta mitään ymmärtänyt. Vähän imutusseuraamista ja muutama parin askeleen seuraaminen ilman namia - niissä Tassu protestoi mutta teki ja sai palkaksi lelun. Yksi luoksetulo ja yksi paikallaistuisharjoitus, meni joten kuten eli kyllä tässäkin vähitellen edistytään. Vaikka treeni oli aika pitkä (ja sekava), Tassun into ei missään kohtaa laantunut. Aika hyvin.

Raiku aloitti ruuduilla. Kahteen ensimmäiseen Hannele vei namit vasempaan reunaan, kolmannessa nameja ei ollut ja Raiku hakeutui edelleen vasempaan laitaan. Täytyy jatkaa näitä kun sen ongelma on ajautua oikealle ja ruutunauojen ulkopuolelle. Sitten vähän ralliseuraamisia oikealla ja pyöriskellen ja loppuun ohjattu nouto. Lähetin jo kauempaa hakemaan vasemmalta mutta Raiku meni oikealle. Uusinnassa vahva vartaloapu ja silti oli aikeissa lähteä oikealle. Eli vasenta pitää vahvistaa ellei tämä nyt ollut joku satunnainen juttu. Mutta kauempaa lähettäminen onnistui.

Tällä kertaa Tassu ei päässyt leikkimään Närrin kanssa, Närrillä kun oli sunnilleen tärppipäivät. Treenin jälkeen ulkoiltiin ja kun palattiin, Raiku ensin kulki nenä maassa ihan sekopäänä ja sitten ryhtyi leikkimään Tassun kanssa, joten Tassu sai kuin saikin leikkikaverin. Raiku ei kauhean usein ryhdy oikein juoksuleikkeihin Tassun kanssa, mutta juoksunartun haju sai sen pään niin paljon sekaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti