keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Keskiviikkotokoa

Taas Tokmannin takaparkissa. Valoisaa ja häiriötöntä. Raiku teki perussettiä, merkkiä sekä suoraa että vinosta perusasennosta (rallytokoliike), hyviä ruutuja, rallikäännöksiä - pyörähdys oikealla on alkanut onnistua jatkuvasti. Yritettiin myös ohjattua noutoa, mutta vaaleat kapulat katosivat valkoiseen lumeen eikä Raiku sitten ymmärtänyt mitä sen piti tehdä. Hyvä tunnari, haisteli rauhallisesti ja otti oman, palautus vaan tosi epävarma ja hidas. Tehtiin muutama hetsattu tunnarikapulan vauhtinouto, en tosin tiedä älyääkö Raiku yhdistää vauhdin tunnariin, koska palautuksen hitaus johtuu epävarmuudesta, että menikö oikein vai ei, kelpaako vai ei. Hohhoi, kenen vika lienee. Innokas Raiku oli koko treenin ajan.

Tassu tuli omalle vuorolleen jälleen täydessä riehassa. Otettiin alkuun vähän rauhoittumista perusasennoilla ja niitten jälkeen kahden lelun leikkiä joka päätettiin toisen lelun vetämiseen. Sitten merkin kiertoa, joka meni taas vähän reuhaamiseksi. Olisi pitänyt rauhoittaa Tassua välillä, sillä tahtoo treenaaminen mennä välillä ihan ylikierroksille, hyppii vasten, haukkuu, yrittää vetää vaikka hihaa jos muuta ei ole tarjolla. Jos ohjaajan haastaminen on tällä hetkellä harrastuskoiran ihanne, Tassu on kyllä sellainen. Seuraamista tehtiin ilman mitään namiapua aika pitkä matka ja yksi käännöskin, ja se meni hyvin! Hyvä paikka, asento ja kontakti. Jess! Tästä se voisi lähteä. Sitten vielä piilotettiin yksi tunnari lumihankeen, Tassu etsi pitkään mutta ei löytänyt, tuli luokse ja kun lähetin siitä heti vaan uudestaan, etsi ihan tosissaan kunnes löysi. Pari vauhtinoutoa, yksi luoksetulo ja kolmeen kertaan välillä kahden lelun leikkiä. Ei tarvinnut miettiä miten Tassun vireen saisi nousemaan.

Treenin jälkeen Tassu pääsi taas leikkimään Närrin kanssa. Vaikka Närrillä oli vielä ihan juoksun loppuaika, Tassu halusi vaan leikkiä. Närri oli kyllä vähän ärtsynä mutta sellainenhan ei Tassua lannista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti