keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Tokoiluja

Tänään ihanteellisessa kesäsäässä (18 astetta ja puolipilvistä) Linnunlahden kentällä. Tassu hommaili ensin noutoleikkiä, joka sujuukin jo oikein hienosti: heitän kapulan, Tassu juoksee kovaa, ottaa kapulan ja juoksee kovaa kohti ja vaihtaa kapulan patukkaan. Tehtiin näitä muutama, aina leikkiä välissä. Pentuluoksetulo, vauhtia ei puuttunut. Eteenmenoa narupallolle jonka toinen vei - meni pallolle ja tuli takaisin kun kehuttiin. Ihan se ei tätä vielä ole älynnyt. Hetki seuraamista imuttamalla. Sitten Tassu alkoikin vaikuttaa valmiilta lopettamaan, janokin oli kova. Hyvin se tulee leikkiin ja vaikka välillä tekisikin mieli alkaa haistella maata se silti leikkii mieluummin. Ainakin vielä (sanoo realisti).

Raiku teki voittajasettiä. Metalli hyppynä ok, kohtalainen tasamaana. Ruutua monta lähetystä eri suunnista, ne olivat kaikki todella hyviä, meni suoraan maahan. Pari ruudun loppuosaakin. Tunnari muuten hyvä, mutta vauhti huono ja se luovutuspaikka. Raiku on niin kauhean epävarma tunnarista. Luoksarissa alkoi ennakoida. Kaukoissa homma hajosi: seisomasta istumisessa alkoi tarjota maahanmenoa uudestaan ja uudestaan. Onkohan sitä vähän hinkattu? Hyvällä vireellä teki kuitenkin koko setin. Huh taas. Näillä mennään.

Treenin jälkeen Tassu sai vähän aikaa leikkiä Takun kanssa ja Raikukin innostui yhteisleikeistä. Muuten Tassun katukävelyt ovat huimasti edistyneet. Polkupyörät, lastenvaunut ja jalankulkijat ohittuvat ihan coolisti, rullaluistelijat vielä vähän terävöittävät Tassua mutta niistäkin päästään kun sanon että katsoo vain. Koirat sen sijaan ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti