perjantai 27. helmikuuta 2015

Kaikkea vaikeaa

Torstaina käytiin jäisellä Tokmannin parkilla tokoilemassa. Aloitettiin seuraamisilla ja kokeilin oikeallakin. Oli vaikeaa, jälleen järkkyi maailmanjärjestys. Kieppui vasemmalle, hyppi ja pomppi ja turhautui haukkumiseen saakka. Lopulta muutama askel takapalkalla. Eikä meinannut ruutukaan löytyä, lähimmäs meni sivunauhalle seisomaan. Neljännellä lähetyksellä sitten suunnilleen vahingossa osui ruutuunkin. Loppuun yksi namialustalle. Tunnarissa meni vauhdilla kapuloille ja sekoitteli niitä aikansa tassuillaan, mutta toi lopulta oman. Ei toistettu. Valopilkkuna metallinouto. Näytin ennen liikettä purkkia jossa oli Cesaria, ja johan oli palautusvauhtia eikä mitään epäröintiä nostossa. Tätä pitää selvästi jatkaa.

Treenien ja lenkin jälkeen otin vielä Lasolpullon autosta ja tehtiin kiertämisharjoituksia. Muutaman kerran jälkeen se älysi, ja oikein innostui :)

Tänään rallissa Raiku ei alkuun ollut kartalla ollenkaan. Kovin ponnetonta menoa. Pyörähdys piti lopulta tehdä namiavulla, kun si se vaan ymmärtänyt. Istumasta seisomaan sivulla ei meinannut nousta ja kun kiersin, liikkui. Radassa oli kolme voittajan kylttiä, ensin puolenvaihto takana, sitten seuraamista oikealla käännöksineen ja lopulta puolenvaihto oikealta vasemmalle jalan ali. Tätä tehtiin suosiolla monta namia kummassakin kädessä, mutta meni se sitten. Houkutukset oli sijoitettu jakkaroille, joiden ympäri tehtiin spiraali, mutta niissä Raikulla ei ollut ongelmia. Hyppy onnistui. Toisella kierroksella tehtiin pätkiä takapalkalla, ja siinä alkuun vire sitten nousi niin, että se tarjosi joka kohdassa vähän kaikkea ja mitä sattuu nopeaan tahtiin. Asettui sitten kuitenkin ja tekikin ihan hyvää rataa ihan innokkaasti. Kolmannella kierroksella pelkkää oikealla seuraamista takapalkalla avustajien huutaessa milloin meni hyvin. Saatiinkin ihan hyviä pätkiä, pieni toivon kipinä? Treenien jälkeen lenkillä tehtiin vielä itsekseen jalkojen ali pujottelua, sitäkään temppua Raiku ei ole koskaan saanut harjoitella, vaikka Aihkille sen aikanaan opetin ihan hienoksi asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti