perjantai 1. elokuuta 2014

Viikon tokot ja rallit

Keskiviikkoaamuna mentiin reippaasti Linnunlahdelle heti yhdeksältä. Tehtiin normisettiä. Alkuun pieniä seuraamisia, häirittyä kontaktia (ja kyllä, häiriintyi) ja sellaista. Sitten ruutuun, johon oli Raikun tietämättä viety namia. Hyvin se löysi ruudun vaikka siinä oli matalat merkit ja se oli nurmikolla. Toinen samanlainen vähän ajan päästä ja siitä loppuosaan. Ekalla kerralla lähti taas kun tein käännök sen ruudun edessä, sitä sitten hiottiin. Luoksari kokonaisena ja  hyppynouto ihan hyvät. Tunnari just melkein täydellinen! Paikallaolossa Urho teki kaukokäskyjä samassa rivissä. Kun vaihdettiin ja Raikun piti tehdä kaukoja, se vaan makasi. Ponnekkaasti osoitti, että ei mene tuohon halpaan kun kerran on kyse paikallamakuusta. Lopulta ensin ihan läheltä ja sitten kaukaakin alkoi tehdä kun älysi, että tässä nyt tosissaan tehdäänin kaukoja.

Tänään rallitokoa. Vaikeinta Raikulle oli ja on ollut aiemminkin liike, jossa tullaan liikkeestä eteen istumaan ja sitten ohjaaja alkaa ottaa askeleita taaksepäin koiran seuratessa edessä. Raiku yrittää väkisin sivulle, edestä kun kuuluu mennä sivulle eikä mihinkään muualle. Ylimääräisellä istu -käskyllä homma alkoi kuitenkin pelittää. Käännökset ja pyöritykset hyviä. Ja syyskuun lopun rallytokokokeeseen on nyt sitten ilmoittauduttu.

Rallytokon, lenkin ja uimisen jälkeen vielä tunnaria, joka oli hyvä, tosin vähän sotki riviä, mutta oman toi. Väliin vähän kaukoja ja luoksaria ja toinen tunnari ympyrämuodostelmassa. Toi oman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti