sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Reenailtu

 Aina silloin tällöin käydään treenaamassakin, viimeksi tänään aamusella Joan hallilla. Rakennettiin pieni alokasluokan rallirata Närrille. Raiku tekin radan ensin vasemmalla ja sitten oikealla ja oikealla meni melkein paremmin kuin vasemmalla. Ihan perusjuttuja ilman puolenvaihtoja, nätisti Raiku on alkanut seurata oikeallakin. Suurin ongelma oikealla on täyskäännös oikealle, Raikun takapää ei vain käänny. Viime viikolla tehtiin pelkästään tokojuttuja ja hyvin Raiku muisti tunnarinkin, jota ei olla tehty ainakaan puoleen vuoteen. Kaukotkin olivat hyvät, tosin vähän lyhyeltä matkalta.

Tassu on koheltanut entiseen malliin. Kun sen saa hyvään moodiin, sen seuraaminen on hyvällä paikalla ja suorassa mutta hirveästi sitä pitää kannustaa että se jaksaa sitä tehdä. Tänään tehtiin pätkissä rallirata, paikoin se tekin tosi hyvin mutta kovin pitkälle sen pinna ei veny. Pujottelut ja spiraalit ovat selvästi sen mielestä parasta. Viime viikolla Tassukin tokoili ja tokohypyn se nyt näyttää osaavan, samoin liikkeestä maahan. Muita jääviä ei viime aikoina olekaan muistettu tehdä. Se, minkä se on oppinut, on merkin kiertäminen - alkuhaukku voisi kyllä jäädä pois. Merkin kierto peräti viedoitiin tänään:

Tassun merkin kierto

Treenien jälkeen mentiin jäälle, missä Tassu ja Raiku riehuivat Närrin kanssa. Myös sitä hetki kuvattiin. Kaikki videolla tapahtuva on erittäin tyypillistä: Raiku haukkuu kun muut koirat leikkivät. Raiku menee osallistumaan leikkiin pyrkien alistamaan Tassua.  Raiku ja Närri riepottelevat Tassua. Tassu ja Närri juoksevat ja painivat. Metakka on kova:

Raiku, Tassu ja Närri jäällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti