maanantai 10. lokakuuta 2016

Rallia vasemmalla ja oikealla

Raiku teki yhden pitkän treenin ja Tassu kaksi lyhyttä. Tassu aloitti. Tassun ikätoverille Rutulle oli tehty pieni rata, neljä kylttiä, joissa oli askeleet taaksepäin, spiraali, yksi käännös ja istuminen ja siitä juoksua. Tassukin sitten sille radalle. Tassu tekikin hienosti: aloituksesta oikealle käännös ja sivulta eteen ilman muuta palkkaa kuin kehuminen. Askeleissa palkkasin ja alkoi hyppiä. Spiraalimerkkejä piti ensin nuuskia mutta uusinnassa teki koko spiraalin hienosti kontaktissa ilman välipalkkaa. Lopun juokseminen meni vähän pomppimiseksi. Hieno rata :) Radan jälkeen vähän häiriötreeniä, siinä aina välillä häiriö voitti mutta ihan hyviä hetkiä.

Raiku aloitti käytösruudulla kun Vilho teki rataa. Sitten Raiku teki saman radan kuin Tassu mutta koko ajan oikealla seuraten. Sillä oli koko ajan hyvä kontakti ja vain ihan spiraalin lopussa se oli siirtyä vasemmalle. Tehtiin vielä vähän oikealla seuraamista pitkinä suorina sivulla seisomaan nousua, missä se tahtoo ottaa askeleita taaksepäin. Ja spiraalia ja pujottelua oikealla palkaten isoissa kaarteissa.

Toisella kierroksella Tassu oli vähän ekaa rauhattomampi. Aloitettiin merkin kierrolla mutta ei se oikein keskittynyt. Muutama hyvä kuitenkin. Sitten liikkeestä seisomista, minkä se on oppinut ja edessä peruuttamista. Loppupalkaksi Tassu sai makkararingin, se olikin sen mielestä kivaa.

Eilen oli kaunis syyspäivä ja lenkkeiltiin pitkään valoisassa. Lenkin varteen osui pelto:
Kaivuuhommia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti