sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Tammitreenejä

Perjantaina avattiin vuoden rallytokotreenit. Rata oli ihan tavallinen avoimen rata, heti ensimmäisenä tehtävänä hyppy. Raikun on vähän vaikea ymmärtää että seuraamisesta pitää irrota sivulle hyppyn, mutta kyllä se taas alkoi sujua kun aikansa hinkattiin. Edistystä on tapahtunut liikkeessä, jossa tullaan sivulla istumasta eteen istumaan, onnistui nyt jo ihan pienen ranneliikkeen avulla. Välillä treenattiin oikealla seuraamista, ja muutama pätkä saatiinkin ilman että se yritti kiepsahtaa vasemmalle. Myös tulo edestä perusasentoon oikealle onnistui namin avulla. Ehkä se joskus. Takaperin seuraamisessa lähti poikittamaan oikein kunnolla. Kauhean skarppina Raiku ei treeneissä ollut, mikä lie.

Tänään sitten pakkasessa ja viimassa Metlan parkkiksella. Raiku oli koko treenin todella hyvässä vireessä ja skarppina, ja niinpä kaikki vähä mitä tehtiin onnistui. Ruutu löytyi, luoksarin stopit nopeat, kaikki jäävät vuoronperään oikein ja seuraaminen ihan ok. Leikki innokkaasti, ehkä pakkasesta johtuen.

Myös Aihki teki vähän treeniä. Tehtiin rallin pujottelua, spiraalia ja pyörimisiä. Edestä selän takaa kiertäen sivulle oli Aihkille ihan uusi juttu, mutta sekin sitten sujui namin avulla. Sen perusasennot vinoutuvat vinoutumistaan, mutta eipä haittaa. Innokkaasti se tekee - ja ääntelee. On se hassu, kohta kolmetoista ja puoli, ja aina vaan se riehaantuu kun sille heittää jotain. Palloja ei enää uskalla heittää, mutta patukka saa saman innostumisen aikaan taisteluineen kaikkineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti