sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Viikko paketissa

Maanantaina käytiin Linnunlahden kentällä. Siellä ei näytä tuolloin olevan kenenkään vuoroa, mutta samaan aikaan treenaamaan tuli joukko maleja isäntineen. Vähän arvelutti, olivat aika lähellä ja huusivat koirilleen, mutta ei Raiku välittänyt, oli kuin niitä ei olisi ollutkaan. Ruutu oli ihan hukassa, pitää palata vähän takaisinpäin että löytyy. Hyvää seuraamista, luoksari ensin ihan löysä mutta kun siitä ei palkattu, toinen hyvä. Tunnarissa taas epävarmuutta, haisteli ja merkkasi oman, mutta jäi siihen seisomaan. En sanonut mitään ja hetken mietittyään nosti oman. Merkkiä, jossa ensin jäi merkin eteen, mutta lopulta meni pari kertaa taakse ja palkattiin oikein paljon. Muuta ei taidettu tehdä, oli vähän kylmäkin.

Torstaina sitten Joan voivoi-kurssilla. Ensin liikkeenä hyppy niin että koira jätettiin vinoon hypyn taakse ja kutsuttiin sieltä. Sitten tehtiin hyppynoutoa, jossa kapula piti heittää oikein vinoon. Ekalla kerralla tuli taas vanha virhe eli varasti. Sitä korjattiin niin että heitin ja hain itse, sitten heitin, palkkasin ja nouto. Hyvin haki vinostakin. Toisena treenattavana oli ruutu, joka oli edelleen kadoksissa. Ohjeeksi välillä ihan läheltä, näytöllä ja kaikkea vaihtelevasti. Viimeiseksi jääviä, joissa ohjaajalla ei ollut huomautettavaa.

Perjantaina rallia. Ensin treenattiin mestarin liikkeitä, peruuttamista edessä loppuasentona seisominen. Jotenkin se meni. Sitten oikealla seuraamisesta käännös niin että koira jatkaa seuraamista vasemmalla. Oli emännälle vaikea liike. Rata oli avoimen kylteillä, siinä ei mitään erityistä, pujottelu hitaalla kävelyllä missä Raiku meni istumaan.

Tänäänkin lenkin jälkeen vähän puuhattiin, yksi tunnari jossa ei ongelmia, yksi luoksarin seisominen, joka hyvä ja sitten kaukoja, jotka oli vähän niin ja näin. Seuraamisessa etsittiin pysähdyksen jälkeistä perusasentoa ja tulihan se sieltä lopulta.

Tällä viikolla sitten vähän vähemmän, ei ole voivoi-tokoa eikä ralliakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti