keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Tottista

Pärnällä. Raikulle koko tottissetti ampumisineen ja ilmoittautumisineen. Ampumiseen reagoi taas alkamalla yliyrittää, edisti ja teki niin täysillä, että kun lopetettiin se oli ihan läähätyksissä. Liikkeet menivät muuten ihan hyvin, mutta liikkeestä maahan vaati tällä kertaa kaksi käskyä ja eteenmenossa kolme käskyä maahanmenoon. Kaikki noudot tosi hyvät ja vauhdikkaat molempiin suuntiin, seuraaminen hyvässä kontaktissa. Seurautin kaikki siirtymätkin eikä se herpaantunut. Ihan sitä tuli hyvälle tuulelle.

Esineruutu ei sitten niin hyvin mennytkään. Ensin oli kuin ei olisi lainkaan ymmärtänyt mitä pitää tehdä eli autettiin näytöllä. Toista esinettä lähti hakemaan, mutta puolivälistä kääntyi takaisin. Autoin (tai painostin) ottamalla pari askelta ruutuun, jolloin lähti etenemään ja esineen palautus hyvällä laukalla. Päätin sitten, että sen nyt vaan on tehtävä ja lähetin kolmannen kerran. Se menikin yllättäin parhaiten, eteni reippaasti ilman lisäkäskyä ja toi esineen. Ei voi ihminen ymmärtää mitä sen päässä liikkuu.

Aihkikin pääsi esineruutuun ja ponnekkaasti toi kaksi esinettä ruudun puolivälistä. Palkaksi heittelin vähän patukkaa ja se oli aivan onnessaan. Treenin jälkeen Raiku pääsi juoksemaan ja leikkimään Närrin kanssa, joten ei ilta sillekään varmaan ihan kauhea ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti