maanantai 3. maaliskuuta 2014

Ja jatkuu

Siis tokotreeni. Tänään vähän rikottiin kaavaa ja pidettiin ensin pelkkä leikkisetti eli taistelua patukan kanssa, treenikaveri oli käynyt leikkikoulutuksessa ja niitä,oppeja kokeiltiin. Sitten Raiku autoon "patoamaan" jotakin? No, leikki tosi innokkaasti mikä oli kivaa.

Treenattiin samoja liikkeitä, ruutu tällä kertaa ensin näytöllä, vaikka viimeksi löysikin suoraan pimeään ruutuun. Ei pidä ahnehtia. Luoksetulot ja kaukot entisellään. Noutoa ilman takapalkkaa, eikä varastanut kapulalle! Yksi tuonti niin että Raikua pidettiin pannasta kutsuun asti, oli vauhtia ja hyvä luovutuskin. Tunnarissa käyttöön uusi menetelmä, joka on kehitelty vähän vahingossa. Maahan kuusi vierasta kapulaa, kolme ja kolme ja välissä vähän tyhjää. Sitten Raikua hetsattiin, pidin pannasta ja heitin oman siihen väliin. Kolme toistoa, joka kerta pidin vähän pidempään enne vapautusta, ja joka kerta etsi ja toi oman hirmuisen innoissaan. En tiedä oppiiko se näin (ja miten tästä edetään liikkeeseen), mutta nyt oli tekemisessä jo ainakin asennetta.

Aihki sai etsiä kolmea esinettä hangesta. En edes huomannut, että se oli löytänyt pienen kotelon ja käskytin vaan etsimään. Siellä se etsi seuraavaa edellinen vielä suussaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti