maanantai 16. maaliskuuta 2015

Laiskaa ja pirteämpää

Muutaman kerran on tässä käyty treenailemassa vähän vaihtelevalla menestyksellä. Viikko sitten märällä ja soraisella parkkipaikalla tihkusateessa Raikun tekeminen oli aika tahmaista. Perusasennotkaan eivät tahtoneet onnistua, taisi maaperä jotenkin inhottaa. Tunnari kuitenkin hyvä oikealla seuraaminen.

Perjantaina rallytreeneissä avoimen kisarata. Ihan ok, mutta vähän huonolla vireellä tehtiin ensimmäinen kierros. Toisella otin taas takapalkan ja jo tuli intoa. Mitä tästä pitäisi oppia: rallyakin pitää tehdä kunnon palkalla, ei vain yhdellä namimurulla kädestä silloin tällöin. Ainakin kannattaisi kääntää järjestys ja tehdä ensin takapalkalla aina pari kylttiä kerrallaan, toisella ehkä yrittää vähän pitempää. Näin.

Tänään oltiin tokoilemassa parkkiksella. Ruudun ympärillä oli häiriötörppöjä ja lähetys suunnilleen näytöllä. Silti hakeutui ensin väärille törpöille mutta sitten monta tosi hyvää, tyhjäänkin. Tehtiin erikseen loppukin, ei ongelmaa. Metallinouto kovin ponneton, mutta toi kuitenkin. Tunnarissa liikutti yhtä kun tarkasteli kapuloita, mutta ei mitään muuta onvelmaa. Hieno luoksari. Vähän seuraamisia, käännökset vasemmalle tosi väljiä, korjailtiin nami kädessä. Loppuun merkin kiertoa, ehkä se senkin oppii. Pieni paikkamakuu Närrin kanssa, ja sitten pääsi leikkimään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti