torstai 7. helmikuuta 2013

Raiku Reipas tekee saksalaisia

Agilitytunnin teemana olivat tänään saksalaiset ja päällejuoksut. Rata olikin sitten yhtä takaakiertoa ja muuta pyörimistä.

Heti alkuun tehtiin jaakotus, ja se onnistuikin hienosti. Sen sijaan sitten putken jälkeinen saksalainen ei meinannut mitenkään sujua, aina olin väärässä kohdassa, väärinpäin ja Raiku väärällä puolella. Noin viidennellä kerralla se ihan vahingossa meni niin kuin kuuluu. Sitten ei isompia ongelmia ollutkaan, päällejuoksua ysiputkelta 11 hypylle piti ottaa muutamia kertoja kun olin niin saksalaisten lumoissa että olin sitä siihenkin vääntämässä.

Raiku oli tänään niin kuin viime viikollakin vauhdikas ja innokas. Sitä ei yhtään haitannut että jouduttiin hinkkaamaan. Se odotteli vähän ihmettelevä ilme naamallaan kun emäntä kuivaharjoitteli käännöksiä ja rintamasuuntien vaihtamisia tai vaihtamatta jättämisiä, ja aina lähti yhtä innokkaasti matkaan kun ohjauskuvio oli selvitetty. Raikulle pyöritys ei ollut ollenkaan hankalaa tai ikävää, se hyppi ja juoksi niin että hiekka pöllysi. Väliajoilla se alkaa herkästi haukkua, mutta maahan käskemällä se lopettaa. Selvästi muutenkin tekemisen välillä maahan käskeminen nostaa sen virettä tokossakin, joten täytyy yrittää muistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti